Hybrid
videoproductiebedrijf

Wat we doen
Waar zitten we
Waarden
1% voor de planeet
Wat we doen
Badger Productions is een hybride videoproductiebedrijf waar de inhoud, de boodschap centraal staat. Storytelling is ons ding.

Wij creëren niet alleen beelden en films, wij zoeken samen met jou de beste manier om je boodschap te brengen, door de juiste woorden en de pakkendste beelden te kiezen.

We begeleiden je tijdens de hele productie, vanaf de initiële brainstorming tot de uitzending.

Wij verzorgen producties in het Nederlands, Frans en Engels.

Badger Productions is ook je uitgelezen partner voor fotografie, 2D- en 3D-animaties, motion design, webinars, conferenties, mediatraining, enz.

Badger Productions vierde onlangs zijn 10e verjaardag.

We zullen je met plezier helpen met al je videowensen.

Waar zitten we
Ons productiehuis is ideaal gelegen in Brussel, vlak bij de E40 en midden in de mediawijk.

Graag willen we je tijdens de videomontage erbij hebben in ons kantoor. Jouw input zal ons namelijk helpen om de juiste keuzes te maken en dus sneller en beter te werken.

Je kunt hier makkelijk en gratis parkeren, we hebben lekkere koffie en bovendien is het eens wat anders dan een dag werken aan je bureau. We verwachten je!

Waarden
No sh*t leaves the shop

In ons beroep kan elke productie de laatste zijn. We worden voortdurend beoordeeld op ons recentste wapenfeit. Dat betekent dat elke productie beter moet zijn dan de voorgaande. Koste wat het kost. No sh*t leaves the shop.

Er zijn geen kleine klanten

Een videoproject is als een baby: je moet er al je aandacht aan besteden. Elk project wordt op die manier behandeld, hoe groot of hoe klein het ook is.

Flexibiliteit

Badger Productions is geen groot productiebedrijf. Dus we passen ons makkelijk aan en reageren snel. Heb je morgen iets nodig? Daar valt over te praten – niks is onmogelijk.

1% voor de planeet
Net als jij liggen we wakker van de toekomst van onze planeet en onze impact op het milieu. Daarom hebben we het initiatief “1% voor de planeet” in het leven geroepen.

Het principe is eenvoudig: wij stellen voor om 1% bij het totaalbedrag van je factuur op te tellen ter compensatie van je koolstofvoetafdruk (verplaatsingen, energie, materiaal, enz.). De keus is aan jou. Als je hierop ingaat, mooi. En zo niet, dat is ook prima, dan komt het uit onze marge.

Wij werken samen met WeForest.org, een organisatie die zich inzet voor het planten van bomen op strategische plaatsen. We hebben ervoor gekozen om bij te dragen tot de aanplantingen in Brazilië.

Portfolio

Onze projecten

Flexibilité et professionnalisme. Souvent, l'un nuit à l'autre. Pas chez Badger Productions. Intérêt pour le projet dans son ensemble, et bonne traduction des objectifs de communication dans un outil vidéo esthétique et adapté au budget disponible. Un prestataire avec lequel on retravaille dès que c'est pertinent.
Diane Auchapt, Responsable éditoriale - ECOLO
Renaud Coppens sait mieux que personne comment traduire votre business en images. Sa connaissance des best practices et ses recommandations ont systématiquement amélioré nos films. Je ne peux que vous les recommander pour vos projets. Un service incroyable avant, pendant et après le tournage.
Nicolas Godon, Responsable Marketing — INTERPARKING
Badger Productions propose une véritable expertise en communication vidéo et met le message au centre de ses préoccupations. Une agence véritablement trilingue, pour notre plus grand plaisir et celui de nos clients.
Nathan Soret, fondateur et CEO — NONANTE CINQ
×

Bonjour !

Vous avez un projet ? Une vidéo à produire ? Cliquez ci-dessous pour démarrer un chat sur Whatsapp

× J'ai besoin d'une vidéo !