Drone

De Badger expertise
Kwaliteitsservice
Een professionele uitrustingsset
De Badger expertise
Het gebruik van de drone is een geweldige manier om het niveau van je video's te verhogen en ze dynamischer te maken.

Een klein apparaat dat het verschil maakt.

Om de perspectieven te variëren, de plannen kracht bij te zetten en alle grootsheid van een evenement of een gebouw vast te leggen of, integendeel, om dichter bij de actie te komen wanneer het te voet onbereikbaar zou zijn… Kortom, om uw video mee te nemen op het volgende niveau is de drone de ideale oplossing

Aarzel niet ! Wij bieden u naast onze basisformule onze dronediensten aan zodat uw video zo goed mogelijk is.

Kwaliteitsservice
Is een drone echt nodig voor je videoverzoek? We praten er graag met u over.

Het eerste dat u moet doen, is de inhoud definiëren die u in uw video wilt insluiten. Wat wil je laten zien? Welk doel? Zijn het grote ruimtes of imposante gebouwen die in al hun glorie moeten worden vastgelegd? Moet je het publiek opnieuw situeren?

Door deze eenvoudige vragen te beantwoorden, kunt u beelden maken die logisch zijn en de boodschap van de uiteindelijke video versterken. Vaak presenteert de drone zich als een kwalitatief antwoord.

Een professionele uitrustingsset
Dankzij ons dagelijks gebruik van professionele camera's kunnen we u state-of-the-art apparatuur aanbieden: van camera tot licht, inclusief geluid.

Je hebt de keuze tussen verschillende high-performance camera’s (4K, 10-bit, full frame, hoge kwaliteit slow motion, etc.), een groot diafragma (F1.4) of zoom “prime” lens kit, tweekleurige LED-panelen, een Sanken COS high definition draadloze kit en zelfs een Ronin-S stabilisatiekit voor uw projecten. Onze drones zijn efficiënt, bestand tegen de elementen en filmen in 4K en HD

Het enige wat u hoeft te doen is aan de slag te gaan!

×

Bonjour !

Vous avez un projet ? Une vidéo à produire ? Cliquez ci-dessous pour démarrer un chat sur Whatsapp

× J'ai besoin d'une vidéo !