Onze expertise
Kwaliteit aan aantrekkelijke prijs
Met professionneel materiaal
Onze expertise
We lanceren de optie QUICKSHOOT voor al die weten dat het belangrijk is om met video te communiceren, maar daar nog geen enorm budget voor hebben.

We hebben je gehoord.

Jarenlang hoorden we klanten vaak zeggen: ‘het is maar een klein project’, ‘wij zijn geen groot bedrijf’, ‘het is maar voor op Facebook’. Kortom, allerlei manieren om ons duidelijk te maken dat ze een beperkt budget hadden voor videoproducties.

Wel, da’s prima. Dan doen we het zo. We lanceren de formule QUICKSHOOT.

 
Kwaliteit aan aantrekkelijke prijs
U hebt een beperkt budget, maar uw project is simpel? Leg het ons uit!

Om tegemoet te komen aan klanten die begrijpen dat ze niet meer om video heen kunnen in hun communicatie en marketing, maar die niet beschikken over een budget voor een ‘grote productie’, bieden we nu ook de diensten aan van een talentvolle videokunstenaar die alles bij zich heeft om een hele dag te filmen en te monteren.

Je hoeft dus niet langer je neefje in te schakelen of je video te schrappen. Met de QUICKSHOOT-formule kunnen we je zeker helpen – en je budget respecteren.

 
Met professionneel materiaal
Dezelfde high end equipment, wordt gebruikt voor QUICKSHOOT als voor alle andere producties. Topmateriaal voor een topresultaat.

U hebt de keuze tussen verschillende mogelijkheden kwa materiaal. We leggen het graag uit: verschillende camera’s hebben verschillende troeven. Uw project gaat aanduiden welk materiaal het meest geschikt is voor u. Maar nogmaals: het is allemaal inbegrepen. 

×

Bonjour !

Vous avez un projet ? Une vidéo à produire ? Cliquez ci-dessous pour démarrer un chat sur Whatsapp

× J'ai besoin d'une vidéo !